Op zoek naar een pand onder de vraag of taxatiewaarde met als doel te beleggen in vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Maak vrijblijvend een afspraak.

Wij zoeken het perfecte pand

Voor direct rendement

Beleggingspand aankopen?

Direct Rendement

Wij zoeken een pand onder de taxatiewaarde in verhuurde staat. Zo ben je voordelig uit in aankoop, en kan je beleggingspand direct verhuurd worden.

Vastgoedbeheer

Je kunt er voor kiezen om na je aankoop van het pand, het beheer uit te besteden aan ons. Dan ligt u op de luie stoel te kijken hoe de huurinkomsten binnen stromen.

Gratis pand

Heb je ervoor gekozen je beleggingspand te financieren? Dan los je met de huurinkomsten het pand af, en is het pand na afbetaling van jou. Zo laat je de huurder dus betalen voor je aflossing.

Off market deal

Het pand dat we voor je vinden zoeken wij off market. Dat betekent dat het nog niet eens is aangeboden bij de grote jongens als Funda of Pararius waardoor de aankoopprijs mogelijk voordeliger is.

stabielste investering ooit

Stenen hebben zich de afgelopen jaren en crisissen bewezen in dat ze meer stijgen dan dalen in waarde. Na je aflossing via je huurder is je huis dus nog meer waard dan de aanschafprijs!

Bijna belastingvrij

Je betaald voor commercieel vastgoed belasting in Box 3 van de Belastingdienst. Dat betekent een maximaal belastingtarief van 1.2%.

Wat voorgaande beleggers zeggen

Via Gulpen Vastgoed hebben we voor op de langer termijn een inkomsten vergaard die we na kunnen laten aan onze kleinkinderen.
Wilfred Jansen
Ik heb over een aantal jaar een gratis pand verdiend omdat ik de huurder mijn financiering laat betalen met verschuldigde huur. Wat een topconstructie!
Brad Enkhuizen

Neem de eerste stap wij doen de rest

Nieuwsgierig naar onze vastgoedbeheer opties, makelaardij of deal sourcing? Neem dan contact met ons op. Ook als u gewoon een babbeltje wil maken om vrijblijvend te informeren is dat zeker geen probleem.

Laat uw gegevens achter en we bellen u op werkdagen binnen 2 uurtjes terug. Bij geen gehoor sturen wij een e-mail.